Diskeeper 2010 Pro Premier v14.0.900 (32/64-bit) Final - Eng

9 Nisan 2010 Cuma
Diskeeper 2010 Pro Premier, sahip olduğu üstün teknolojiler ile şüphesiz günümüz yazılım dünyasının eb başarılı disk birleştirme yazılımlarından birisi. Windows işletim sisteminin sabit diskler üzerine gelişigüzel veri yazma işlemi yapan mevcut NTFS ve FAT dosyalama sistemleri nedeniyle sabit diskler üzerindeki dosyalarda oluşan inanılmaz sıklıktaki parçalanmalarının, bilgisayar performanslarını olumsuz biçimde etkilediği bilinmektedir.

Bilgisayar kullanıcıları da güç geçtikçe artan performans düşüklüklerini Windows'un mevcut disk birleştirme yazılımı ile çözememektedir. Çünkü bu yazılım oldukça eski bir temele sahiptir ve günümüz disk birleştirme teknolojilerinden hiçbirisine sahip değildir. Diskeeper yazılımı sahip olduğu gerçek-zamanlı disk birleştirme teknolojisi ile daha dosyalarınız parçalanmadan işlem yaptığından bilgisayarınızın performansında parçalanmalardan kaynanlanan bir düşüklük olmayacağı söylenebilir. Bu özelliği ile yazılım rakiplerine fark atmakta ve kullanıcılarının yüzünü güldürmektedir.

Yazılımın Genel Özellikleri
# Yeni IntelliWrite™ Teknolojisi: Disk parçalanmalarına karşı sabit disklerinizi koruyan teknoloji. &85 oranında başarı sağlar ve sisteminizin sürekli hızlı ve etkili çalışmasına yardımcı olur.
# InvisiTasking® Teknolojisi: Yeni nesil görünmez işlem yapma teknolojisi ile sistem kaynaklarınızı israf etmeden en az düzeyde kullanma garantisi verir.
# I-FAAST® 2.0 dosya iyileştirme ve hızlandırma teknolojisi ile alanında ilk defa gerçek-zamanlı ve tam performanslı dosya parçalanmalarını önleme ve birleştirme yapma desteği.
# Terabyte Volume Engine™ Teknolojisi: Terabayt hacmindeki işlem motoru sayesinde devasa büyüklükteki sabit disklerde dahi işlemler yapabilme. Yani terabayt büyüklüğündeki disklerinizde dahi gayet başarılı bir biçimde çalışabilme.
# Sabit disklerinizde bulunan tüm boş alanları tespit ederek bu alanları birleştirme ve yeniden kullanılır hale getirme. Çok büyük sabit disklerdeki boş alanları en verimli biçimde kullanabilmeye imkan sağlama.
# Akıllı birleştirme teknolojisi ile tüm parçalanmış alanları birleştirerek çok daha hızlı ve etkili çalışan sabit diskler oluşturabilme.
# %1'den dahi az boş alan kalan disklerde dahi işlem yapabilme.
# Parçalanmış tüm dosyaları teker teker birleştirme.
# Özellikle dizüstü bilgisayarda; batarya sorunları yaşandığı için yarıda kalan birleştirme işlemlerini kaldığı yerden başlatabilme, yani kendiliğinden birleştirme ve yeniden başlatma gibi mükemmel işlevler.
# Tamamen gerçek-zamanlı çalışan birleştirme özelliği.
# Kritik sistem dosyaları için Boot-Time Defragmentation yani başlangıç bölümündeki parçalanmış dosyalarında birleştirme işlemlerinin güven içerisinde yapılması.
# Tüm dizinleri kendiliğinden birleştirme özelliği.
# Tüm parçalanmış dosyaları eş-zamanlı biçimde birleştirebilme.
# Tarihsel raporlama özelliği.
# Gerçek-zamanlı gösterge tablosu.
# Sezgisel denetim paneli.
# 64-bit işletim sistemlerine destek.

32 Bit indirmek için tıklayınız

64 Bit indirmek için tıklayınız

0 yorum:

Yorum Gönder

SiteTR