Avast AntiVirus & Internet Security 5 Full

9 Nisan 2010 Cuma
Bugüne kadar avast! Professional Edition adıyla tanıdığımız profesyonel antivirüs yazılımı artık avast! Pro Antivirus adıyla karşımıza çıktı. avast! Pro Antivirus 5 ilk bakışta yenilenen arayüzüyle dikkat çekiyor.Koruması Gerçketen Çok güzel. Eski sürümle karşılaştırıldığında çok daha profesyonel bir görünüme kavuşan program kullanım kolaylığını ön planda tutuyor. avast! 5 sürümünde geliştirilen özellikleriyle iddiasını sürdürüyor.

Antivirüs – Anticasus taraması Geliştirildi!
Program yeni sürümünde daha güvenilir bir koruma sağlayabilmek için her türlü zararlı yazılıma karşı daha güçlü hale getirildi.

Gerçek Zamanlı Anti-Rootkit Koruması
Programın benzersiz gerçek zamanlı koruması tüm kernel-modlu sürücüleri kontrol ederek tüm rootkitler daha sisteminize zarar vermeden bulunarak durdurulur.

avast! Ortak Kullanıcı IQ’su
Avast! kullanıcılarından gelen zararlı yazılım uyarıları analiz edilerek tüm kullanıcılar aynı tehditlere karşı korunur.

avast’ Akıllı Tarama Özelliği Yeni!
Bilgisayarınızda yaptığı tarama sonucu beyaz listeye aldığı alanları değişiklik olmadıkça taramayan program bu sayede taranması gereken alanları %80 oranında azaltarak daha hızlı tarama sağlar.

Savunma Kalkanı Yeni!
Bilgisayarınızdaki tüm aktiviteyi gözlemleyen program şüpheli işlemleri rapor/bloke eder.

Mail Kalkanı
Alınan ve gönderilen tüm e-postaları zararlı yazılım tehlikesine karşı tarar. Program taramayı MS Outlook için geliştirdiği bir eklentiyle, diğer e-posta servisleri için ise POP3/IMAP4/SMTP proxy’leriyle gerçekleştirir. Yeni versiyon gmail.com, sympatico.ca gibi SSL tabanlı e-posta servislerini de destekliyor.

Web Kalkanı
Tüm gezilen web sayfaları,internet indirilen dosya ve java scriptler tarayıcınızı yavaşlatmadan taranır.

P2P Kalkanı
ABC, Ares, Azureus, BearShare, Bit Torrent, BitComet, BitLord, BitPump, CZDC++, Direct Connect, eDonkey, eMule, iDC++, iMesh, Kazaa, Kceasy, LimeWire, Morpheus, Opera’s DC++, Overnet, Qtrax,
Shareaza, SoulSeek, StrongDC++, uTorrent, Vuze, WinMX, Winny2, Zultrax gibi P2P programlarıyla indirilen tüm dosyalar kontrol edilir.

Anlık Mesajlaşma Kalkanı
AIM (AOL Instant Messenger), Gadu-Gadu, gaim/Pidgin, Google Talk, ICQ, IM2 Messenger, Infium, Miranda, mIRC, MSN/Windows Messenger, Odigo, PalTalk Messenger, Psi Jabber Client, QIP, QQ, SIM, Skype, Tlen, Trillian, WengoPhone, XFire, Yahoo! Messenger gibi anlık mesajlaşma servisleriyle indirilen dosyalar kontrol edilir.

Network Kalkanı
Ağ tabanlı tüm virüslere karşı koruma sağlar.

Sessiz/Oyun Modu Yeni!
Tüm tam ekranlı uygulamalar otomatik olarak algılanarak pop-up dahil bilgisayar ekranınızda açılacak her türlü uygulama bloke edilir.

Hızlandırılmış Güncelleme Yeni!
avast! 5′te güncellemeler sırasında kullanılan bellek miktarı azaltılarak güncelleme hızı artırılmışır.

CPU Optimizasyonu Yeni!
Çok çekirdekli CPU’larda daha hızlı çalışan avast! 5 disk alanında daha az yer kaplar ve daha az enerji harcar.

Grafiksel Kullanıcı Arayüzü Yeni!
Programa eklenen grafiksel arayüzde gerçek zamanlı tarama raporları görülebilir. Grafik raporlama arayüzünün kullanımı oldukça kolaydır

Avast Antivirus Professional 5 Full indirmek için tıklayınız
Avast Internet Security 5 Full indirmek için tıklayınız

0 yorum:

Yorum Gönder

SiteTR