Cyberlink PowerDVD Ultra v10.0.1516.51 Portable

9 Nisan 2010 Cuma
CyberLink PowerDVD Ultra Bilgisayarınızda film, dizi, belgesel ve benzer diğer video dosyalarını izlerken kullanabileceğiniz, dünyanın en çok tercih edilen profesyonel medya oynatıcılarından biri olan PowerDVD en yeni sürümü ile karşınızda. Video dosya formatlarının tamamına destek veren bir medya oynatıcısı olan PowerDVD MPEG-4 AVC (H.264) gibi en yeni video formatlarına sunduğu desteğin yanında DTS 96/24, Dolby Digital EX gibi profesyonel ses teknolojilerine de sağladığı destek ile medya oynatıcıları arasındaki yerini en üstte tutmaya devam ediyor

PowerDVD ile film izleme deneyimlerinizi dış ortamlarda da yanınızda taşıyabilmeniz için yazılım içerisindeki esnek taşınabilir medya özellikleri ve seçenekleri size hareket halinde yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor.

Kullanım kolaylığının ön plana çıktığı arayüz ve gelişmiş video oynatım paneli ile dikkat çeken CyberLink PowerDVD programı sahip olduğu gelişmiş birçok özellik ve seçenek ile DVD,propcindir.com VCD, Blu-ray, HDDVD gibi medya ortamlarını oynatırken en büyük yardımcınız olmak için her zaman yanınızda.

Görüntülerdeki atmosferi ve titretme hissini yaşamanın, koltuğunuza gömülmenin ve sinemadaymışsınız gibi film izlemenin yolunu da PowerDVD'nin en iyi ses teknolojileri olan DTS ve Dolby surround ses teknolojilerine sağladığı destek ile bulabilirsiniz.

"See-It-All" özelliği ile film oynatımını hızlandırırken piliniz bitmeden filmin tamamlamanıza olanak tanıyor. Hatta bataryanız bittikten sonra kendi içerisindeki güç koruma paketi ile biraz daha film keyfi yaşamanızı sağlıyor.

PowerDVD 10 farklı 5 tane gösterim modu sunuyor: Dock - Paneli yeniden boyutlandırarak ekranın alt kısmına yerleştiriyor.
Mini - Görev çubuğundaki ikon üzerinden kontrollere ulaşmanıza olanak tanıyor.
Wheel Control - Boş alan kazandırmaya yönelik disk kontrolü esaslı dizayn
Full screen - Gösterim modunu maksimuma çıkaran tam ekran modu
Player - Farklı renk seçenekleriyle yarısaydam, gezici panel

İndirmek için tıklayınız

0 yorum:

Yorum Gönder

SiteTR