TTNET TiviTube WEBTv

21 Şubat 2010 Pazar
TTnet'in yeni servisi olan TTnet Web TV test yayınlarına başladı. İçerisinde şimdilik 43 kanalın yer aldığı yayınları sadece Türk telekom çalışanları ve sınırsız internet kullanıcıları izleyebiliyor. Yakında halka açılacak olan yayınları kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz

Web tv uygulamasını internet sitesinden izleyebilceğiniz gibi bilgisayarınza indireceğiniz yazılımlada seyredebilirsiniz. İçerisinde National Geopraphic Türkçe , Shorts tv, ATV, SHOW TV gibi kanallın yer aldığı Web tv uygulamasında kanalları türlerine görede ayırabiliyorsunz. Tüm kanalların yayın akışlarına güncel şekilde ulabilirsiniz. SD kalitede yayın yapan web tvde kanallarda takılma olmadan izleyebiliyorsuz. Ayrıca TTnet Web TV uygulamasını izleyebilmeniz için bilgisayarınızda microsoft silverlight yazılımı kurulu olması gerekmektedir.
Linkteki Dosyayı İndirdikten Sonra Programı Kurun ve İndirdiğiniz Dosyanın İçindeki Id ve Şifre Belgesinde Yazan Bilgilerle Login Olun.Daha Sonra İStediğiniz Kanalı İzleyebilirsiniz.1 Mbit Bağlantı İle Bile Takılma Sorunu Olmadan İzleyebilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız

0 yorum:

Yorum Gönder

SiteTR