RapidShare Downloader 4.16 + Ares 2.0.9

20 Şubat 2010 Cumartesi
Rapidshare Downloader RapidShare.com’dan kolay bir şekilde dosya indirmek için geliştirilmiştir. RapidShare.com linklerini kopyalayıp programa yapıştırarak çok basit bir şekilde indirme listenizi oluşturabilirsiniz.Dosyaları artık teker teker indirmek, sıradaki dosyayı indirmek için indirdiğiniz dosyanın bitmesini beklemek zorunda değilsiniz, indirmek istediğiniz linkleri sadece programa ekleyin, RapidShare Downloader indirsin.

Premium Rapidshare hesabı ile de indirme imkanı sunan Türkçe ve ücretsiz bir yazılım olan Rapidshare Downloader ile artık dünyanın en iyi dosya paylaşım sitesi olan Rapidshare'den dosya indirmek çok kolay.

Ares, açık kaynak kodlu ve ücretsiz popüler bir dosya paylaşım programıdır. Resim, müzik, video, yazılım ve döküman gibi birçok dosya türünde paylaşım yapabilmenizi sağlayan Ares ile dosyalarınızı doğrudan kolay bir şekilde Ares dağıtım ağında yayınlayabilir, diğer üyeler tarafından paylaşılmış dosyaları indirebilirsiniz. Bunun yanı sıra, Ares ile sohbet odalarına girerek ya da kendi kanalınızı açarak yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız

0 yorum:

Yorum Gönder

SiteTR