Norton 360 2010 4.0 Build 127

20 Şubat 2010 Cumartesi
Bilgisayarınızı, dosyalarınızı ve kimlik bilgilerinizi sektörün en hızlı, en hafif ve en kapsamlı güvenlik çözümüyle korur.

Temel Teknoloji:
* Antivirüs
* Botnet Koruması
* Norton Safe Web™
* Ağ Koruması
* Otomatik Yedekleme ve Geri Yükleme
* Norton™ Insight
* Casus yazılımları önleme
* Norton™ Identity Safe
* Güvenlik Duvarı Koruması
* Bilgisayar Ayarlama
* Norton™ Tarayıcı Koruması
* Norton™ Hızlı Güncellemeler

Norton 360'ı neden seçmeliyim?
* Bilgisayarınızı, çevrimiçi etkinliklerinizi ve kimliğinizi 7 gün 24 saat korur – Virüslere, casus yazılımlara, solucanlara, kimlik avına, korsanlara ve diğer tehditlere karşı kapsamlı, tam otomatik bir çözümle ödül kazanmış koruma sunar.
* YENİ! Sizi yavaşlatmadan sektörde lider bir güvenlik sağlar — Daha hızlı çalışır ve rakip programlardan daha az bellek kullanır, böylece güvenlik için performanstan ödün vermenize gerek kalmaz.
* YENİ! Botnet'leri engeller — Korsanların bilgisayarınızın denetimini ele geçirmesini ve özel bilgilerinize erişmesini önlemek için botnet'leri otomatik olarak algılar.
* YENİ! Çevrimiçi alışverişi daha güvenli duruma getirir — Endişelenmeden alışveriş yapabilmeniz için sizi güvensiz web sitelerine ve şüpheli satıcılara karşı uyarır.
* Çevrimiçi alışveriş ve banka işlemleri yaparken ve web'de gezinirken kimliğinizi korur — Sizi "kimlik avına" karşı korumak için gerçek siteleri doğrular ve sahte siteleri belirler.
* Tek tıklatmayla web sitelerinde güvenli oturum açma olanağı sunar — Sitelerde tek tıklatmayla oturum açabilmeniz için oturum açma ve parola bilgilerinizi otomatik olarak depolar. Bilgilerinizi çalmak için tuş vuruşlarını kaydeden programları ve diğer programları engeller.

* Tarayıcınızı saldırılara karşı korur — Siber suçluların bilgisayarınıza kötü amaçlı yazılımları yüklemek için web tarayıcınızdaki güvenlik açıklarını kullanmalarını önler.
* YENİ! En güncel korunmayı sağlar — Her 5-15 dakikada bir arka planda yeni virüs tanımlarını denetler ve indirir.2 Performanstan ödün vermeden sürekli koruma elde edersiniz.
* YENİ! Önemli dosyalarınızı kaybolmaya karşı korur — Bilgisayarınız boştayken dosyaları otomatik olarak yedekler, böylece yedeklemeler sizi yavaşlatmaz veya çalışmanızı engellemez. 2 GB güvenli çevrimiçi depolama alanı (daha fazla alan satın alınabilir) dahildir.
* YENİ! Bilgisayarın önyükleme süresini kısaltır — Bilgisayarınızın daha hızlı açılmasını ve daha hızlı çalışmasını sağlamak için gereksiz başlangıç programlarını kapatır.
* Kablosuz ağınızı saldırganlardan korur — Yetkisiz kullanıcıların bant genişliğinizi çalmasını ve dosyalarınıza erişmesini önler. Güvenli olmayan bir kablosuz ağa bağlandığınızda sizi uyarır.
* Bilgisayarınızın yeniymiş gibi çalışmasına yardımcı olur — Gereksiz dosyaları siler, sabit sürücünüzü birleştirir, genel sorunları düzeltir ve bilgisayarınızı en yüksek performansta çalışacak şekilde ayarlar.
* Ücretsiz teknik destek, ihtiyacınız olan şekilde size yardım sunar.
* Norton™ Otomatik Yenileme Hizmeti, süresi dolmadan önce ürün aboneliğinizi otomatik olarak yenileyerek korunmanızın sağlanmasına yardımcı olur.

İndirmek için tıklayınız

Link1 , Link2

0 yorum:

Yorum Gönder

SiteTR