Miranda IM 0.8.15 Portable

21 Şubat 2010 Pazar
Miranda IM, küçük, hızlı ve kolay kullanımlı bir hızlı mesajlaşma yazılımıdır. Çoklu protokol desteği sayesinde de bir çok mesajlaşma servisi ile uyumludur. Zengin özellikleri ve minimum sistem harcaması sayesinde oldukça cazip bir programdır. AIM, ICQ, IRC, MSN, Yahoo!, Gadu-Gadu ve çok daha fazla servisi desteklemektedir. Ek olarak yüzlerce eklenti veya değişik içerikler ile sesler, ikonlar edinebilirsiniz. Miranda IM geliştirme, kişiselleştirme çok fonksiyonel mesajlaşma imkanları sunuyor.

Yenilikler: MSN ve Jabber için geçerli olan kritik hatalar düzeltildi.

Programı eklentiler ile geliştirmek ve kullanımını arttırmak istiyorsanız eklentilerini indirebilirsiniz.

Aynı anda bir çok hem Msn, hem Yahoo!, hem GTalk, hem ICQ, hem AIM hesaplarınızı açmak istiyorsanız bunların hepsini tek bir programda açabilirsiniz. Açık kaynak kodu ile yazılan bu program ücretsizdir sistemi yavaşlatmaz. Birden çok hızlı mesajlaşma servisine erişim için kullanılabilmesi sonucunda da oldukça kullanışlıdır.

Program kurulduktan sonra sizden bir çok bilgi girmenizi isteyecek hesap isimlerinizi hesap açma şifrelerinizi vs vs. Daha sonra da sizden arkadaş listelerinizi isteyecek. Ardından program küçük bir pencere olarak ekranda kalacak. Bundan sonra yapmanız gereken o programdaki simgelereden hesaplarınızı online yapmanız. İster MSN, ister Yahoo! hesabınız olsun isterseniz de IRC hesabınız olsun hiç farketmez hepsi ile konuşabilme imkanınız artık tek bir program içerisinde olacak.

İndirmek için tıklayınız

0 yorum:

Yorum Gönder

SiteTR