Personal Finances Pro v3.5 ML

27 Mayıs 2009 Çarşamba
Personal Finances Pro v3.5 ML

Size özel bir muhasebe yazılımı ister misiniz? Masraflarınızı kolayca kaydetmek ve gruplayarak inceleyebilmek, bunun yanında düzenli ödemelerin zamanı gelince kendiliğinden kaydedilmesi gibi kolaylıklar hoşunuza gider mi? Bu yazılımı kullanarak gelir ve giderlerinizi kolayca karşılaştırabilir ve aile bütçenizi en uygun şekilde planlayabilirsiniz.Personal Finances mali durumunuzu denetlemenize ve paranızın nereden gelip nereye gittiğini anlamanıza yardımcı olur. Aşırı veya gereksiz harcama noktalarınızın nerede olduğunu bulmanızı sağlar. Yazılımı alır almaz kullanmaya başlayabilir, özel bir bilgi veya çabaya gerek duymadan kayıtlarınızı hemen yapabilirsiniz. İlerledikçe, gerek duyacağınız pek çok işlevsel özelliğin kullanımınıza sunulduğunu farkedersiniz.
Personal Finances yazılımını kendi sınıfında eşsiz yapan, basit ve anlaşılır olmasıdır. Özet görünümünü kullanarak, bir bakışta harcamalarınızı, gelir gider toplamlarını, kategorilere göre yüzde olarak nasıl dağıldıklarını, hesaplarınızın durumlarını ve toplamda ne durumda olduğunuzu görebilirsiniz.
Personal Finances Asus Eee PC gibi küçük ekranlı ultra taşınabilir bilgisayarlarda kullanım için hazırdır. Yazılımı herhangi bir bilgisayara kurup kullanabileceğiniz gibi isterseniz kurulum yapmadan USB bellekten de kullanabilirsiniz. Yazılımın taşınabilir ve U3 sürümleri* hazırdır. Böylece "kişisel muhasebecinizi" her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz.

Temel özellikler
* Sınırsız sayıda hesaplar, para birimleri, kategoriler ve alt kategoriler.
* Düzenli ödemelerin zamanlayıcı sayesinde kendiliğinden işlenmesi.
* Takvim üzerinde işlemleri görebilme.
* Özet görünümü, grafikler ve raporlar, yazdırma, veri alma ve verme.
* Özelleştirilebilir kullanıcı alanları, herhangi bir alana göre sıralayabilme ve arayabilme, hareketlerin açıklamalarına göre gruplandırılabilmesi.
* Parola koruması, kategoriler, etiketler ve aile bireyleri.
Kullanışlı özelliklerin bazıları

* Hızlı Giriş özelliği, tekrar eden işlem kayıtlarının girişinde yardımcı olur. Hızlı giriş ile kayıt eklenirken daha önce yazılmış olan işlem detayları alınarak kolaylık sağlanır.
* Kopyala. Herhangi bir işlem kayıdı kopyalanıp gerekliyse düzeltilebilir.
* Kendiliğinden Yaz. Bu kullanışlı özellik sayesinde bir işlem kaydederken adını listeden seçebilirsiniz.
* Son kayıdın tarihini hatırla. Bu özellik sayesinde arka arkaya bir kaç hareket eklenirken her defasında tarih yazmak gerekmez. Yeni hareket eklenirken son yazılmış hareketin tarihi kendiliğinden gösterilir
İndirmek için tıklayınız

0 yorum:

Yorum Gönder

SiteTR