Wipe 2.38

23 Ağustos 2009 Pazar
Wipe 2.38

Wipe, ücretsiz bir tarayıcı ve index.dat geçmişinizi temizleme aracıdır. Bu küçük yazılım ile her türlü çevrimiçi ve çevrimdışı aktivitelerinizin kayıtlarını tutan dosyaları temizleyerek arkanızda hiçbir iz bırakmadan bilgisayar kullanabilirsiniz.

Program başladıktan sonra küçük bir pencere içerisinde o anki tüm takipler ve çöp dosyaları görüntüleyebilir ve bu listedeki dosyalara çift tıklayarak hangi aktivitelerinizi kaydettiklerini görüntüleyebilirsiniz. Örneğin; çerezler veya index.dat dosyaları vs. Windows işletim sistemi içerisindeki işlemlerinizi takip eden her türlü kayıt dosyasını bulabilir ve temizleyebilirsiniz.

Bu izleme dosyalarını Wipe ile Windows XP ve Vista işletim sisteminizden temizleyebilir, Internet Explorer, Firefox, Opera, Chrome gibi internet tarayıcılarında gezindiğinizde bıraktığınız çerezleri yine Wipe ile silebilirsiniz.

Wipe, içerdiği DODD 5220.22 (Gutmann, Russian GOST) algoritması ile silinen kayıt dosyalarını da geri getirelemez kılar. Bu sayede işlemlerinizi hiçkimse görüntüleyemez.

İndirmek için tıklayınız

0 yorum:

Yorum Gönder

SiteTR