Netsupport School Professional 10.50.5

26 Aralık 2009 Cumartesi
NetSupport School; Eğitim Kurumlarına yönelik hazırlanmış, modern sınıflarda, uzaktan kontrol, uygulama ve internet izleme, kişiselleştirilmiş testler hazırlama ve daha pek çok olanak sağlayan bir eğitim programıdır.NetSupportSchool kullanan öğretmen ve eğitmenler; tüm sınıfın, bir grubun ya da tek bir öğrencinin masaüstünü izleme, masaüstü ve dosya paylaşımı, kişiselleştirilmiş testler yapma ve bu testleri anında değerlendirme, birebir iletişim kurma olanaklarını kullanarak minimum çaba ile hem sınıf hakimiyetini sağlıyor hem de maksimum verimle öğrencilerine ulaşarak konuların anlaşıldığından emin oluyorlar.

Bilgi teknolojileri geliştikçe, okul yönetimleri öğrencilerin değişen eğitim ve kariyer gereksinimlerini karşılamak için yeni eğitim yöntemleri geliştirmek gerektiğini farkediyorlar. Bir çok durumda sınıf eğitimleri bir ağa bağlı bilgisayarlarla desteklenen eğitim yöntemleri gerektiriyor. NetSupport School; çağdaş sınıflarda uzaktan kontrol, uygulama ve internet izleme, kişiselleştirilmiş testler ve daha pek çok olanak sağlayan en önemli eğitim aracıdır.

NetSupport School v10.50.5 ile Gelen Yenilikler:

Gerçek Zamanlı Ses İzleme (Yeni)
NetSupport School şimdi öğretmenlerin ve eğitimcilerin dil laboratuvarlarında kullanılan bilgisayarları kendi amaçlarına uygun kullanmalarını sağlayan araçlar sunar. Tek bir ekranda tüm sınıfı izle ve görüntülenen göstergeler yardımıyla hangi bilgisayarlarda canlı bir ses etkinliği olduğunu anında gör. Öğrencinin mikrofonundan gelen sesi dinle ve söyleyişini düzelt, sınıftaki dğer öğrencileri rahatsız etmeden öğrenciyle 2-yönlü konuşma yap.

Öğrenci Kaynaklarını Yönet (Yeni)
Öğrenci Araç Çubuğu, öğrencilerin katıldıkları bir derste gereksinim duydukları kaynaklara erişmeleri için hızlı ve kullanışlı bir yöntem sunar. Öğrencilerin masaüstünde çalışma dosyalarına, web sitelerine vb. kısayollar yaratmalarının engellendiği durumlarda, öğretmenler sınıfa kaynaklara nereden erişebileceklerini açıklamak için büyük zaman harcayacaklardır. Şimdi öğretmenler, Öğrenci Araç Çubuğu’na hızlıca bir kısayol ekleyerek bu kullanışsız yöntemden kurtulabilecekler.

Belirli Bir Odada Bulunan Öğrencilere Bağlan (Yeni)
NetSupport School 10.5 öğretmenin belirli bir odadaki bilgisayarlara hızlıca bağlanmasına yardımcı olan ek bir bağlantı seçeneği sunar. Basit bir başlatma sihirbazı bilgisayarları belirli bir odaya atamanıza ve öğrenci yazılımını bu makinelere hızlıca yüklemenize olanak sağlar. Öğretmen dersin başında önceden tanımlanmış sınıflardan hangisine bağlanmak istediğini belirtir. Aynı zamanda dışarıdaki öğrenciler de tanımlanmış bir odaya bağlanma seçeneğine sahiptirler.

Tarama ve Bağlanma Performansı (Geliştirilmiş)
Yeni bir yapılandırma seçeneği, ‘Accelerate Browse’, tarama ve bağlanma performansını önemli ölçüde artırır.
Eğer Öğrencileri tararken ‘known list’ içinde tanımlı bazı bilgisayarlar kapatılmışlarsa, Öğretmen hazır olmayan makineleri anında atlayacak ve hazır olanlara geçecektir. Ayrıca görsel bir gösterge bağlanılamayan makineleri işaretleyecektir.

Öğrenci Küçük Resimleri (Geliştirilmiş)
Öğrencilerin Küçük Resimleri, Öğretmen ekranını daha etkin kullanmaya olanak sağlayan esnek bir kayan-çubuk kullanılarak, boyutlandırılabilir. Küçük resimler ayrıca F11 tuşuna basılarak ‘tam ekran’ olarak izlenebilir.

Terminal Server Desteği (Geliştirilmiş)
Şimdi bir Terminal Server ortamına NetSupport School kurulumu ve yapılandırması çok daha kolay ve sorunsuz.

İndirmek için tıklayınız

0 yorum:

Yorum Gönder

SiteTR