Adobe® Photoshop CS4 Eğitim Seti

11 Temmuz 2009 Cumartesi
Adobe® Photoshop CS4 Eğitim Seti

Adobe® Photoshop® CS4 Extended profesyonel film, video, mulitimedia kullanıcıları için, 3D kullanan grafiker ve web tasarımcıları için ve mühendislik ve bilim alanındaki profesyonel kullanıcılar için Adobe® Photoshop® CS4 için sahip olduğu bütün özellikleri ve daha fazlasını içermektedir. 3 boyutlu görüntülerinizi 2 boyutlu kompozitlere kaplayabilir ve birleştirebilirsiniz. Görüntülerinizi ölçüm analiz ve visualization araçlarıyla inceleyebilirsiniz.
Tahribatsız işleme
Adobe Photoshop CS4 Extended beraberinde getirdiği, Smart Filters, Image effects veya smart objects sayesinde yeteneklerinizi bir adım ileri taşımanıza yardımcı olacaktır. Işlemek istediğiniz her türlü dosya (RAW, Jpeg, Gif, Tiff, BMP, PNG, vs.) üzerinde yapacağınız değişiklikler pixel tahribatı yapmadan Photoshop CS4 ile artık mümkün oluyor.

Zengin çizim ve boyama araçları
Geniş ve tamamı uyarlanabilir profesyonel boyama ve çizim araçlarıyla istediğiniz görselleri yaratma ve işleme olanağına erişebilirsiniz.

Gelişmiş kompozisyon
Benzer içerikli Adobe Photoshop katmanlarını otomatik olarak hizalayıp daha iyi kompozisyon sonuçları elde edin. Otomatik hizalama komutu katmanları analiz ederek doğal bir sonuç elde etmek için gereken değişiklikleri yapar, otomatik harmanla komutu ise en iyi sonuça varmak için renk ve gölgelendirmeyi seçer.

Adobe Bridge CS4 ile daha hızlı ve daha esnek stok denetimi
Adobe Bridge CS4 ile görsellerinizi daha verimli bir şekilde düzenleyin. Geliştirilmiş performans, kolaylıkla aradığınızı bulmak için filtre paneli, görsel gruplama, büyüteç araçı ve çevirimdışı görsel tarama gibi daha bir çok yenilik içeren Adobe Bridge CS4 ile daha verimli ve hızlı iş akışını sağlayın.

Geniş format desteği
İstediğiniz dosya formatıyla çalışın: PSD, BMP, Cineon, JPEG, JPEG2000, OpenEXR, PNG, Targa, TIFF, PNG, RAW gibi birçok formatı desteklemekte.

Üç boyutlu kompozisyon ve doku işleme
İki boyutlu kompositlerinize kolaylıkla üç boyutlu içerik dahil edip renderleyin. İsterseniz varolan üç boyutlu modellerin dokularını sonuçu anında görerek değiştirin. Photoshop Extended 3DS, OBJ, U3D, KMZ ve COLLADA gibi yaygın üç boyutlu formatları desteklemekte.

Film üzerine boyama
Video projelerinizi doğrudan Photoshop Extended içerisinde işleyin. Artık üzerini boyayabilir, metin ekleyebilir ve bunları birden fazla kareye klonlayabilirsiniz.

İndirmek için Partları tıklayınız.

Part1 , Part2 , Part3 , Part4 , Part5 , Part6 , Part7 , Part8 , Part9 , Part10 , Part11 , Part12 , Part13 , Part14

0 yorum:

Yorum Gönder

SiteTR